Help & FAQsWil je iets over STYLIGHT weten? Wat is STYLIGHT? Hoe werkt STYLIGHT? Is STYLIGHT een webshop? Hier vind je antwoorden en uitleg over STYLIGHT!

Stylight FAQs

Hier vind je antwoorden en uitleg over Stylight.

Help & FAQsWil je iets over STYLIGHT weten? Wat is STYLIGHT? Hoe werkt STYLIGHT? Is STYLIGHT een webshop? Hier vind je antwoorden en uitleg over STYLIGHT! Help & FAQsWil je iets over STYLIGHT weten? Wat is STYLIGHT? Hoe werkt STYLIGHT? Is STYLIGHT een webshop? Hier vind je antwoorden en uitleg over STYLIGHT!

Veelgestelde vragen (FAQs)

Is Stylight een online shop?

Nee. Stylight is een online shopping en inspiratie platform. Wij werken met honderden geweldige modemerken en -shops. Bij Stylight vindt u de beste mode items van uw favoriete online shops op één online plek. Wij selecteren de coolste items van de beste webshops en modemerken. Ook delen we dagelijks de nieuwste trends. Als u een item leuk vindt, klik er dan up. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende partnershop waar u het item kunt kopen. Met Stylight mist u nooit meer een trend of de lancering van een nieuw product of merk; en ontdekt u het beste van uw favoriete online shops.
 

Hoe werkt Stylight?

Elke dag delen we de nieuwste modetrends van de meest fashionable stijliconen en hoe u deze looks zelf kunt creëren met items die u direct kunt kopen. Met Stylight:

Vind je inspiratie!

Via onze dagelijkse fashion inspiratie ontdekt u looks van internationale bloggers waaronder “The Blonde Salad”, “Kayture” or “Kenzas”, gecombineerd met shoppable items.

Ontdek je fashion!

Wereldwijd zijn onze Stylight editors dagelijks op zoek naar de beste fashion trends. Op Stylight vind u items die u zelf wellicht nooit had gevonden.

Zoek je slim!

Op zoek naar een grijze winterjas? Dankzij onze gedetaillerde zoekfunctie verliest u geen tijd meer en zoek je naar dat ene item op al uw favoriete webshops tegelijk.

Hoe kan ik gebruik maken van Stylight?

Je logt in via jouw Facebook of Google+ account. Of je maakt een Stylight profiel aan met jouw e-mailadres. Nadat je je hebt aangemeld, mis je nooit meer een trend en begint jouw fashionable ontdekkingstocht.

Looks:

Creëer uw eigen looks met uw favoriete outfits en laat u inspireren door die van andere Stylight gebruikers.

Heart Button:

Met de heart button kunt u items en looks bewaren die u inspireren. Alles dat u liked met de heart button wordt automatisch bewaard op uw Stylight profiel,  in uw persoonlijke feed met favorieten. Op deze manier raakt u niks kwijt en kunt u de items die u graag wilt hebben ook op een later tijdstip kopen.

Ontdekken en volgen:

Onze dagelijkse fashion inspiratie wordt continue geupdate met het laatste modenieuws en de beste trends. U ontdekt de mooiste looks van uw favoriete bloggers en de items die zij dragen. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door de looks van andere Stylight gebruikers en hen volgen.

Wat zijn Looks?

Stylight gebruikers en bekende internationale modebloggers delen hun favoriete looks op Stylight. Elke look is een collage van verschillende outfitfoto’s en bijpassende producten die ook u direct kunt kopen bij één van de partnershops.

Of u nu elke dag een look creëert of alleen af en toe, wilt reageren op de looks van anderen of helemaal niks doet – bij Stylight vindt u meer dan genoeg mode inspiratie én een online community met vrouwen net als u.

Wat is “Mijn Feed” precies?

Dankzij uw persoonlijke feed bent u altijd op de hoogte van de laatste modetrends. Hier ziet u niet alleen alle producten en looks die u hebt geliked met de heart button maar ook nieuwe looks en mode favorieten van de Stylight gebruikers die u volgt.

Is er verder nog iets wat ik moet weten?

Met de Stylight app voor iOS en Android heeft u altijd de nieuwste fashion content bij u, waar u ook bent. U kunt eenvoudig de nieuwste trends vinden en on the go de mooiste items direct kopen via een single app. Stylight houdt u op de hoogte – of het nu gaat om het laatste modenieuws, nieuwe gebruikers of één van uw looks die geliked is.

Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gevonden? Stuur ons dan een e-mail via help@stylight.be.